Nieuws

14-12-2018 15:32

Is uw bedrijf al overgestapt op LED-verlichting?

Steeds meer openbare instellingen en bedrijven stappen over op LED-verlichting. Zij besparen soms tot negentig procent op hun elektriciteitsfacturen. Daarnaast schroeven ze de onderhoudskosten van hun verlichting terug. Bovendien zijn er nog meer voordelen bij LED-verlichting:

1. Energiezuinig
Met de aanschaf van LED-verlichting bespaart u veel geld. U bent namelijk energiezuinig bezig. Zo verbruikt u in vergelijking met een gloeilamp of een halogeenlamp negentig procent minder energie. Daarnaast hebben ledlampen een hoge lichtopbrengst vergelijken met gloei- of halogeenlampen.
 
2. Veel branduren
U heeft lang plezier van ledverlichting. Zo hebben ledlamppen gemiddeld tussen de 30.000 tot 50.000 branduren. Dat is dertig keer langer dan gloeilampen en 25 keer meer dan als u voor halogeenverlichting kiest. Kortom: u moet minder snel uw lampen vervangen.

3. Snelle reactietijd
LED-lampen treuzelen niet. Dat wil zeggen: ze werken direct op volle lichtsterkte. Ideaal bijvoorbeeld voor opslagplaatsen die met bewegingsdetectoren werken.

4. Stootje
LED-lampen kunnen tegen een stootje. Zo kunnen ze goed tegen kou en trillingen. Ideaal voor in een industriële omgeving.

5. Geringe stralingswarmte
LED-verlichting geeft vrijwel geen warmte af. Hierdoor is het brandveilig. Daarnaast kunt u door het aanschaffen van LED-verlichting besparen op de kosten van de airconditioning.

6. Geen schadelijke straling
Als u kiest voor Led-verlichting dan hoeft u niet bang te zijn voor verkleurde ultraviolete of ongezonde infraroodstraling. De lichtgevende diodes zijn geschikt voor bedrijven in de voedings- en textielindustrie. Bovendien is het ideaal voor in een museum. Het zorgt tenslotte niet voor verkleuring.

7. Waar voor je geld
Als u kiest voor LED-verlichting van kwaliteit dan moet u even in de buidel tasten. U verdient het echter snel terug. De lange levensduur van LED-verlichting zorgt ervoor dat u het geld er binnen tot 3 jaar al uithaalt. Bij bedrijven krijgt u zelfs nog sneller waar voor het geld. 

8. Subsidies
Bij de aankoop van LED-verlichting is de overheid uw vriend. U kunt daar terecht voor subsidies.

9. Eindeloze toepassingen
Wij kunnen ons prima voorstellen dat u niet wekenlang naar dezelfde kleur verlichting wilt kijken. Daar is nu een oplossing voor: de LED-verlichting heeft verschillende kleuren. LED’s zijn klein en compact en dat is voordelig. 

10. Geen schadelijke stoffen
De LED-lampen zijn allemaal gemaakt volgens de RoHS-richtlijnen. Bovendien bevatten de lampen geen stoffen als zwavel, fluorescerend poeder, kwikdampen en andere gevaarlijke metalen. Dat is bij spaarlampen en tl-lampen wel het geval. Als kers op de taart zijn LED-lampen ook nog eens recyclebaar.

11. Rustgevend voor de ogen
LED flikkert niet en wordt als rustgevend ervaren. Bovendien is het licht ontzettend helder. Alleen maar voordelig en veilig voor in je werkomgeving.

12. Verminderde CO2-uitstoot
Bent u al milieubewust? Na het aanschaffen van LED-verlichting wel! LED-verlichting zorgt voor een daling in CO2-uitstoot. Draag met uw onderneming een steuntje bij aan een duurzame wereld!

Led spot armaturen bestellen?
Wilt u ook genieten van LED-verlichting en haar voordelen? Dat kan! Bestel hier LED-verlichting. Dan heeft u binnenkort LED-verlichting in uw woonkamer hangen of op kantoor! U geniet dan van allerlei voordelen.