De stijl van: Heidi Lispet

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2018

In de rubriek De stijl van wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg bij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Ditmaal is Heidi Lispet van Celebrate Life aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen

Heidi Lispet organiseert regelmatig bloem-schiktheatershows waarbij ze live op het podium tips en trends op het gebied van bloemschikking en decoratie laat zien. Daarnaast verzorgt Heidi de (re)styling van bedrijven en begeleidt ze complete bouwpro-jecten. Heidi omschrijft haar kledingstijl als casual chic. "Ik kleed me vrouwelijk en draag altijd hakken en een handtas. Mijn voorkeur gaat uit naar jurken, jumpsuits en rokken. Meestal combineer ik zwart met enkele kleuraccenten, zoals opvallende schoenen of een felgekleurd jasje. Kleding kan een zaken-vrouw een hele krachtige uitstraling geven. Dat vind ik zeker op beurzen en tijdens bijeenkomsten heel erg belangrijk. Het gaat erom dat je niet alleen je product of dienst, maar ook jezelf verkoopt. Kijk maar eens wat een driedelig pak met een zakenman doet."

OUTFIT: SPORTIEVE LOOK
Heidi heeft Marie-José carte blanche gegeven bij het samenstellen van de outfits. Omdat Heidi doorgaans geen broeken draagt, maakt dat kledingstuk onderdeel uit van het eerste setje. Een donkergroene tuniek wordt gecombineerd met een legging met een opvallende grafische print in zwart en wit. Opvallend detail is het splitje aan de voorzijde. De zwarte handtas van FGE is gemaakt van kurk. Marie-José: "De outfit is makkelijk te dragen en geeft haar een jeugdige, sportieve uitstraling. De tuniek beweegt heel mooi mee wanneer Heidi loopt. De stoere pumps zorgen voor een vrouwelijk en gedurfd accent."

Heidi vindt de outfit mooi, maar ziet het meer als een casual look. "De wijde tuniek doet denken aan de periode dat ik een stuk voller was. Toch is het een mooie set waar eens geen zwart in terug te vinden is."

OUTFIT 2: VERTROUWD ZWART EN KLEUR
De tweede outfit is zowel zakelijk als stoer. Het bekende zwarte jasje wordt gecombineerd met een zwarte top met tekst en een opvallende kleurige bloemenprint, een leuke knipoog naar Heidi's bedrijf. De grijze ruit van het rokje matcht met de tekstopdruk van de top. Echte eyecatchers zijn de stoere rode laarsjes met een gestreepte verticale band aan de zijkant. Marie-José: "Heidi mag best veel kleur gebruiken. Dat past prima bij haar huid en haarkleur. De kittige laarsjes stelen de show en de stabielere hak houdt de outfit ook wat meer in balans. Een hoge spitse hak zou het onderlichaam juist een te spits silhouet geven. Bovendien oogt het zakelijk netter om een wat grovere hak te dragen. De rok kan worden vervangen door een broek, dus variëren is makkelijk."

Heidi: "Dit is een verrassend leuke combinatie die ik zelf nooit uit zou zoeken. De laarsjes vind ik geweldig en het kleuraccent in de top maakt het geheel af. Marie-José heeft me gewezen op het feit dat zakelijke kleding soms wat ouwelijk kan maken. Deze kleuren geven inderdaad een jongere uitstraling."

OUTFIT 3: GLAMOUR EN GOUD
De derde kledingcombinatie is een schot in de roos. De jumpsuit is gemaakt van een mooi vallende donkerblauwe stof. De trans-parante mouwen maken onderdeel uit van een voile top. Bij de goudkleurige knopen zijn opvallende accessoires gekozen: gouden oorbellen met de letters LOVE, muiltjes van goudlak en een camel bruine kurken clutch. Marie-José: "Heidi straalt een en al glamour uit en kan de uitgesproken accessoires heel goed hebben."

Heidi: "Dit ben ik, deze complete outfit zou ik zo dragen. De make-over is een echte eyeopener geweest. Ik kies namelijk automatisch voor steeds dezelfde kleuren en kledingstukken waardoor ik niet altijd goed let op hoe iets me staat. Ik ga toch eens wat vaker de tijd nemen om een goede outfit bij elkaar te zoeken, waarbij ik de tips van Marie-José in het achterhoofd houd."

 

Aan deze rubriek werkten mee:

-Marie-José Korsten, Feel Good Expert
-Modezaak Jansen-Noy uit Sevenum

Bent u ondernemer en wilt u ook kosteloos deelnemen aan deze rubriek? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sofie@vanmunstermedia.nl. Iemand nomi-neren voor de rubriek mag natuurlijk ook!